Bemutatkozás

Rólam

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Dr. Toma Eszter ügyvéd vagyok, a Budapesti Ügyvédi Kamara bejegyzett tagja.

Jogi diplomámat 2009-ben a Miskolci Egyetem Állam – és Jogtudományi Karán szereztem meg, majd tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társasági – és cégjogi szakjogász megnevezésű posztgraduális képzésén folytattam, ahol másoddiplomát szereztem.

Az egyetemi képzés befejezése után adójogi területen helyezkedtem el, majd a jogi szakvizsga 2014-ben történő letételét követően már kifejezetten az ingatlanjoggal kapcsolatos területre specializálódtam. Ezen jogi szakterület mellett – jelenleg is – kiemelten foglalkozom továbbá a szerződések jogával, munkajoggal és társasági joggal is.

Az elmúlt több, mint 10 évben számos olyan területen dolgoztam, ahol gyakorlati tapasztalat által mélyíthettem el a szakmai tudásomat, különösen az ingatlanjog területén. Több éven át Magyarország egyik piacvezető ingatlanközvetítő cégénél töltöttem be jogi vezető pozíciót, ahol az ingatlanpiaci ismeret mellett széleskörű tudásra tettem szert a közvetítői-, értékesítési- és hasznosítási szerződések tekintetében, ezt követően pedig már a magyarországi kereskedelmi szektor egyik legmeghatározóbb szereplőjénél ingatlanportfólió vezetőként biztosítottam főként jogi oldalról a versenyszférára jellemző üzleti szerződések jogszerű előkészítését, megkötését és teljesítését.

Megszerzett szakmai, gyakorlati tudásommal a 2019. évtől már ügyvédként támogatom és látom el mind a magánszemélyek, mind a jogi személyek képviseletét.

Célom az ügyfeleim elégedettségének maximalizálása a hiteles, professzionális, bizalmon alapuló és magas színvonalú szakmai szolgáltatás nyújtása által, amely során hangsúlyozottan kap szerepet a mindenre kiterjedő, és közérthető kommunikáció.

Dr. Toma Eszter

ügyvéd